Οι παρακάτω όροι χρήσης έχουν συνταχθεί σύμφωνα με την Ελληνική και Ευρωπαϊκή Νομοθεσία από την εταιρία ΑΦΟΙ ΚΟΤΣΙΡΗ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ, με διακριτικό τίτλο KOTSIRIS EXECUTIVE, ιδιοκτήτρια του παρόντος δικτυακού τόπου με έδρα την Πάτρα.

Παρακαλούμε να διαβάζετε τους όρους χρήσης και προστασίας προσωπικών δεδομένων όταν μας επισκέπτεστε, γιατί διατηρούμε το δικαίωμα αλλαγής αυτών ανά πάσα στιγμή και χωρίς ειδοποίηση.

Εφόσον χρησιμοποιήσετε το δικτυακό τόπο μας, αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους όρους και τις προϋποθέσεις χρήσης του.

1.Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, αναπαραγωγή, εκτύπωση, μεταποίηση, αποθήκευση, αποστολή με e-email ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου του δικτυακού τόπου μας, χωρίς την εγγραφή άδεια μας.

2.Ο δικτυακός τόπος ουδεμιά ευθύνη φέρει για οποιαδήποτε ζημιά ή απώλεια υποστεί κάποιος χρήστης λόγω των αναρτημένων πληροφοριών ή λόγω της συναλλαγής του με άλλο χρήστη. Ο δικτυακός τόπος αποποιείται κάθε ευθύνης για οποιαδήποτε μη σύννομη προβολή προκύψει από παράλειψη, λάθος ή ανακρίβεια στο υλικό που παρέχεται από τρίτους.

3.Οι σελίδες του δικτυακού τόπου μπορεί να έχουν τεχνικά προβλήματα ή τυπογραφικά λάθη, καθώς επίσης δεν υπάρχει η υποχρέωση να έχει επίκαιρες και ισχύουσες πληροφορίες ανά πάσα στιγμή.

  1. Δεν εγγυούμαστε ότι ο δικτυακός τόπος ή τα links που υπάρχουν είναι καθαρά από ιούς.

5.Ο δικτυακός τόπος περιλαμβάνει συνδέσεις (Links) με άλλους δικτυακούς τόπους, το περιεχόμενο των οποίων δεν είναι δυνατόν να εκλεχθεί και ο δικτυακός τόπος ουδεμιά ευθύνη φέρει για το περιεχόμενο των συνδεδεμένων δικτυακών τόπων.

6.Η εταιρεία μας διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς τους παρόντες όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών, που γίνονται μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος. Η εταιρεία μας υποχρεούται να προβαίνει σε έγκυρη ενημέρωση των χρηστών για τυχόν τροποποιήσεις και αλλαγές μέσω της ιστοσελίδας του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος. Οποιαδήποτε τροποποίηση ή αλλαγή δεν ισχύει για παραγγελίες που έχετε ήδη κάνει.

ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΣ ΥΛΙΚΟΥ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΑΚΟ ΤΟΠΟ

Με την υποβολή του υλικού σας συμπεριλαμβανομένων των σημάτων και των λογοτύπων που χρησιμοποιείτε, μας δίνετε αυτόματα το δικαίωμα και την άδεια να προβάλουμε, δημοσιεύουμε, μεταφράσουμε και αναπαράγουμε αυτό ή μέρος του σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου με οποιαδήποτε τεχνολογία. Η χρήση του δικτυακού τόπου και οποιαδήποτε διαφορά ήθελε προκύψει από αυτή ή τις παρεχόμενες υπηρεσίες υπάγονται στην αποκλειστική καθ’ όλη και κατά τόπο αρμοδιότητα στα δικαστήρια Πατρών, την οποία αποδέχεται ο επισκέπτης, χρήστης ή αποδέκτης των υπηρεσιών.

ΣΥΜΦΩΝΙΑ

Οι παραπάνω όροι χρήσης σε συνδυασμό με τον αναρτημένο τιμοκατάλογο υπηρεσιών αποτελούν τη συμφωνία μεταξύ του δικτυακού τόπου και των χρηστών αυτού, η οποία υλοποιείται με την υποβολή της αίτησης εγγραφής σας στο δικτυακό μας τόπο και την πληρωμή από εσάς του ποσού για την παρεχόμενη υπηρεσία σύμφωνα με τα υποδεικνυόμενα.

Αν έχετε οπουδήποτε απορία ή χρειάζεστε κάποια διευκρίνιση για οτιδήποτε από τα παραπάνω, στείλτε μας ένα e-mail στη διεύθυνση info@kotsiris.gr.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

  1. Στα προϊόντα ”κατόπιν παραγγελίας” προκαταβάλλεται το 70% του συνολικού ποσού. Τα προϊόντα αυτά καθώς και τα προϊόντα προσφορών και τα πλακίδια δεν επιστρέφονται.                                                                                                                                                                        
  2. Επιστροφές γίνονται δέκτες εντός 30 ημέρων με την επίδειξη της απόδειξης αγοράς για αλλαγή ή μελλοντική αγορά.

Δεν επιστρέφονται χρήματα.                                                                                                            

Τα επιστρεφόμενα εμπορεύματα για να γίνουν αποδεκτά θα πρέπει να βρίσκονται στην αρχική τους συσκευασία.                                                                                   

3. Ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει αναιτιολόγητα εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή του προϊόντος σύμφωνα με τον Ν.2551/1994 (όπως τροποποιήθηκε από την Κ.Υ.Α. Ζ1-891/2013).