Οι παρακάτω όροι χρήσης έχουν συνταχθεί σύμφωνα με την Ελληνική και Ευρωπαϊκή Νομοθεσία από την εταιρία ΑΦΟΙ ΚΟΤΣΙΡΗ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ, με διακριτικό τίτλο KOTSIRIS EXECUTIVE, ιδιοκτήτρια του παρόντος δικτυακού τόπου με έδρα την Πάτρα.

Παρακαλούμε να διαβάζετε τους όρους χρήσης και προστασίας προσωπικών δεδομένων όταν μας επισκέπτεστε, γιατί διατηρούμε το δικαίωμα αλλαγής αυτών ανά πάσα στιγμή και χωρίς ειδοποίηση.

Εφόσον χρησιμοποιήσετε το δικτυακό τόπο μας, αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους όρους και τις προϋποθέσεις χρήσης του.

1.Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, αναπαραγωγή, εκτύπωση, μεταποίηση, αποθήκευση, αποστολή με e-email ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου του δικτυακού τόπου μας, χωρίς την εγγραφή άδεια μας.

2.Ο δικτυακός τόπος ουδεμιά ευθύνη φέρει για οποιαδήποτε ζημιά ή απώλεια υποστεί κάποιος χρήστης λόγω των αναρτημένων πληροφοριών ή λόγω της συναλλαγής του με άλλο χρήστη. Ο δικτυακός τόπος αποποιείται κάθε ευθύνης για οποιαδήποτε μη σύννομη προβολή προκύψει από παράλειψη, λάθος ή ανακρίβεια στο υλικό που παρέχεται από τρίτους.

3.Οι σελίδες του δικτυακού τόπου μπορεί να έχουν τεχνικά προβλήματα ή τυπογραφικά λάθη, καθώς επίσης δεν υπάρχει η υποχρέωση να έχει επίκαιρες και ισχύουσες πληροφορίες ανά πάσα στιγμή.

  1. Δεν εγγυούμαστε ότι ο δικτυακός τόπος ή τα links που υπάρχουν είναι καθαρά από ιούς.

5.Ο δικτυακός τόπος περιλαμβάνει συνδέσεις (Links) με άλλους δικτυακούς τόπους, το περιεχόμενο των οποίων δεν είναι δυνατόν να εκλεχθεί και ο δικτυακός τόπος ουδεμιά ευθύνη φέρει για το περιεχόμενο των συνδεδεμένων δικτυακών τόπων.

6.Η εταιρεία μας διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς τους παρόντες όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών, που γίνονται μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος. Η εταιρεία μας υποχρεούται να προβαίνει σε έγκυρη ενημέρωση των χρηστών για τυχόν τροποποιήσεις και αλλαγές μέσω της ιστοσελίδας του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος. Οποιαδήποτε τροποποίηση ή αλλαγή δεν ισχύει για παραγγελίες που έχετε ήδη κάνει.

ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΣ ΥΛΙΚΟΥ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΑΚΟ ΤΟΠΟ

Με την υποβολή του υλικού σας συμπεριλαμβανομένων των σημάτων και των λογοτύπων που χρησιμοποιείτε, μας δίνετε αυτόματα το δικαίωμα και την άδεια να προβάλουμε, δημοσιεύουμε, μεταφράσουμε και αναπαράγουμε αυτό ή μέρος του σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου με οποιαδήποτε τεχνολογία. Η χρήση του δικτυακού τόπου και οποιαδήποτε διαφορά ήθελε προκύψει από αυτή ή τις παρεχόμενες υπηρεσίες υπάγονται στην αποκλειστική καθ’ όλη και κατά τόπο αρμοδιότητα στα δικαστήρια Πατρών, την οποία αποδέχεται ο επισκέπτης, χρήστης ή αποδέκτης των υπηρεσιών.

ΣΥΜΦΩΝΙΑ

Οι παραπάνω όροι χρήσης σε συνδυασμό με τον αναρτημένο τιμοκατάλογο υπηρεσιών αποτελούν τη συμφωνία μεταξύ του δικτυακού τόπου και των χρηστών αυτού, η οποία υλοποιείται με την υποβολή της αίτησης εγγραφής σας στο δικτυακό μας τόπο και την πληρωμή από εσάς του ποσού για την παρεχόμενη υπηρεσία σύμφωνα με τα υποδεικνυόμενα.

Αν έχετε οπουδήποτε απορία ή χρειάζεστε κάποια διευκρίνιση για οτιδήποτε από τα παραπάνω, στείλτε μας ένα e-mail στη διεύθυνση info@kotsiris.gr.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

  1. Στα προϊόντα ”κατόπιν παραγγελίας” προκαταβάλλεται το 70% του συνολικού ποσού. Τα προϊόντα αυτά καθώς και τα προϊόντα προσφορών και τα πλακίδια δεν επιστρέφονται.                                                                                                                                                                        
  2. Επιστροφές γίνονται δέκτες εντός 30 ημέρων με την επίδειξη της απόδειξης αγοράς για αλλαγή ή μελλοντική αγορά.

Δεν επιστρέφονται χρήματα.                                                                                                            

Τα επιστρεφόμενα εμπορεύματα για να γίνουν αποδεκτά θα πρέπει να βρίσκονται στην αρχική τους συσκευασία.                                                                                   

3. Ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει αναιτιολόγητα εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή του προϊόντος σύμφωνα με τον Ν.2551/1994 (όπως τροποποιήθηκε από την Κ.Υ.Α. Ζ1-891/2013).

ΑΚΥΡΩΣΗ / ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Πολιτική επιστροφών παραγγελιών e-shop :
Σύμφωνα με τον εκάστοτε κατασκευαστή, αναγράφεται στην ιστοσελίδα ανά προϊόν.

Υπαναχώρηση

Η υπαναχώρηση είναι το δικαίωμα σύμφωνα με το οποίο ο καταναλωτής έχει στη διάθεσή του προθεσμία 14 ημερολογιακών ημερών για να επιστρέψει το προϊόν που αγόρασε, για οποιονδήποτε λόγο, ακόμα και αναίτια, και να ζητήσει αντικατάσταση ή επιστροφή χρημάτων. Η προθεσμία αυτή ισχύει σε όλα τα κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης ενώ σε περίπτωση που ο καταναλωτής δεν έχει ενημερωθεί προηγουμένως για το δικαίωμά του αυτό, τότε η προθεσμία αυτή επεκτείνεται στους 12 μήνες.

Μπορείτε να μας επιστρέψετε ένα προϊόν το οποίο βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία και εφόσον η συσκευασία δεν έχει δεχτεί αλλοιώσεις από καιρικά φαινόμενα κτλ και να σας καταβάλλουμε το τίμημα αν μας κοινοποιήσετε γραπτώς με mail στη διεύθυνση: kotsirx@gmail.com η τηλεφωνικά καλώντας το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών στο τηλ : 2610 320050 την απόφαση σας αυτή εντός 30 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία της παραγγελίας. Για όποιας παραγγελίας τα προϊόντα επιθυμείτε να επιστρέψετε πρέπει να συνοδεύονται από τα απαραίτητα νομιμοποιητικά έγγραφα και τις αποδείξεις παραλαβής. Τα έξοδα αποστολής που αφορούν την επιστροφή του προϊόντος, μέχρι τις εγκαταστάσεις της εταιρείας δεν καλύπτονται από την “KOTSIRIS EXECUTIVE” και επιβαρύνουν τον πελάτη. Στα επιστρεφόμενα από την “KOTSIRIS EXECUTIVE” χρήματα δεν περιλαμβάνονται τα έξοδα αρχικής αποστολής σε εσάς αν υπερβαίνουν το κόστος καθολικής ταχυδρομικής υπηρεσίας.
Η επιστροφή του αντίτιμου των επιστρεφόμενων προϊόντων θα πραγματοποιείται το συντομότερο δυνατόν. Σε όποια περίπτωση η χρηματική επιστροφή θα γίνεται μετά την ενημέρωση μας γραπτώς για το αίτημα επιστροφής των προϊόντων και εφόσον εμείς δεχτούμε την επιστροφή τους, ύστερα από τον έλεγχο των προϊόντων τα οποία θα πρέπει να έχουν παραδοθεί στην εταιρεία.


Έχουμε το δικαίωμα να αρνηθούμε μια επιστροφή ή αντικατάσταση προϊόντος κατά την επιστροφή του. Για λόγους υγιεινής τα καπάκια λεκάνης δεν μπορούν να επιστραφούν.


Για τα προϊόντα που χαρακτηρίζονται κατόπιν παραγγελίας η εταιρεία εισάγει ακριβώς την ποσότητα που παραγγέλνει ο πελάτης για αυτό αλλαγές, ακυρώσεις, επιστροφές δεν γίνονται δεκτές.


Προϊόντα με εμφανή σημάδια χρήσης δεν γίνονται δεκτά.


Σε περίπτωση που το προϊόν που παραλάβατε είναι λάθος και σε αυτό οφείλεται η εταιρεία μας, ο πελάτης έχει το δικαίωμα να επιστρέψει το προϊόν εντός δεκαπέντε (15) ημερών από την παραλαβή του. Το προϊόν πρέπει να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση και η συσκευασία του να είναι άθικτη. Στην περίπτωση αυτή τα έξοδα επιστροφής βαρύνουν την εταιρεία “KOTSIRIS EXECUTIVE”.

Δεν έχετε το δικαίωμα υπαναχώρησης στις περιπτώσεις του άρθρου 3ιβ του ν.2251/94 και σε κάθε άλλη περίπτωση που αυτό προβλέπεται από τον νόμο ή την παρούσα σύμφωνα με τον νόμo.

Πολιτική επιστροφών παραγγελιών καταστήματος :
Εντός 30 ημερών από την ημερομηνία της παραγγελίας σας μπορείτε επιδεικνύοντας την απόδειξη αγοράς να επιστρέψετε ένα προϊόν που βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία η οποία δεν θα έχει δεχτεί αλλοιώσεις από καιρικά φαινόμενα κτλ και να λάβετε πιστωτικό σημείωμα.
Προϊόντα με εμφανή σημάδια χρήσης δεν γίνονται δεκτά.
Δεν δεχόμαστε επιστροφές σε υλικά τοποθέτησης ( πχ. Κόλλα, στόκος, κτλ) όπως και κάθε προϊόν που έχει τροποποιηθεί / χρησιμοποιηθεί. Έξοδα μεταφοράς και άλλων προσθέτων υπηρεσιών δεν επιστρέφονται. Διατηρούμε το δικαίωμα να αρνηθούμε μια επιστροφή ή αντικατάσταση προϊόντος κατά την επιστροφή του. Για λόγους υγιεινής τα καπάκια λεκάνης δεν μπορούν να επιστραφούν.

Σε περίπτωση που το προϊόν που παραλάβατε είναι λάθος και σε αυτό οφείλεται η εταιρεία μας, ο πελάτης έχει το δικαίωμα να επιστρέψει το προϊόν εντός δεκαπέντε (15) ημερών από την παραλαβή του. Το προϊόν πρέπει να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση και η συσκευασία του να είναι άθικτη. Στην περίπτωση αυτή τα έξοδα επιστροφής βαρύνουν την εταιρεία “KOTSIRIS EXECUTIVE”.

Ο πελάτης αναλαμβάνει να επιστρέψει τα εμπορεύματα στην αποθήκη της εταιρείας.

Ακύρωση παραγγελίας :
Σε περίπτωση που το προϊόν είναι “Διαθέσιμο” και εφόσον δεν έχει γίνει ακόμα η αποστολή της παραγγελίας σας, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με τον υπεύθυνο πωλητή της εταιρείας δύο (2) μέρες νωρίτερα της παράδοσης στο τηλέφωνο: 261032050 ή να μας στείλετε mail στη διεύθυνση: kotsirix@gmail.com

Σε περίπτωση που το προϊόν που θέλετε να ακυρώσετε είναι προϊόν “Κατόπιν παραγγελίας” τότε η εταιρεία μας έχει το δικαίωμα:

  1. Να σας ζητήσει αποζημίωση, το ποσό της οποίας καθορίζεται από την εμπορευσιμότητα του προϊόντος.
  2. Να συμψηφίζει της απαίτησή της αυτή ολικά με την προκαταβολή που έχετε ήδη καταβάλει.
  3. Η επιστροφή χρημάτων μέσω κάρτας δεν θα γίνετε αποδεκτή και θα αντικαταστείτε με άλλο προϊόν ισόποσης αξίας .